Yoghurt met passievrucht, vijgen en muesli
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Yoghurt met passievrucht, vijgen en muesli

Yoghurt met passievrucht, vijgen en muesli

Goedemorgen!

Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Gluten
Noten
Sulfiet
Pinda's

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

240 ml

Naturel yoghurt

(Bevat Melk (inclusief lactose))

50 gram

Muesli

(Bevat Gluten, Noten, Sulfiet, Pinda's)

2 stuk(s)

Passievrucht

2 stuk(s)

Appel

25 gram

Gedroogde vijgenstukjes

sideBannerName

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)359 kcal
Energie (kJ)1502 kJ
Vetten15 g
waarvan verzadigd8 g
Koolhydraten46 g
waarvan suikers0 g
Vezels6 g
Eiwitten8 g
Zout0 g

Instructies

1

Verdeel de yoghurt over de kommen. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd in blokjes.

2

Snijd de passievruchten doormidden, lepel het vruchtvlees eruit en verdeel over de yoghurt.

3

Garneer als laatste met de vijgenstukjes en muesli.