Yoghurt met passievrucht, vijgen en muesli
Yoghurt met passievrucht, vijgen en muesli

Yoghurt met passievrucht, vijgen en muesli

Goedemorgen!

Allergens:
Milk
Gluten
Tree nuts
Sulphites
Peanuts

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

240 milliliters

Naturel yoghurt

(Contains Milk)

50 g

Muesli

(Contains Gluten, Tree nuts, Sulphites, Peanuts)

2 unit

Passievrucht

2 unit

Appel

25 g

Gedroogde vijgenstukjes

Nutrition Values

/ per serving
Calories359 kcal
Energy (kJ)1502 kJ
Fat15 g
Saturated Fat8 g
Carbohydrate46 g
Sugar0 g
Dietary Fiber6 g
Protein8 g
Salt0 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

Verdeel de yoghurt over de kommen. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd in blokjes.

2

Snijd de passievruchten doormidden, lepel het vruchtvlees eruit en verdeel over de yoghurt.

3

Garneer als laatste met de vijgenstukjes en muesli.