Je brengt de zalm-avocadobowl op smaak met furikake. Dit is een Japanse topping gemaakt van gedroogde vis en groenten met zeewier, sesamzaadjes en zout.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
75 gram
Bruine snelkookrijst
⅓ stuk(s)
[Mini-]komkommer
5 ml
Sesamolie
(Bevat Sesamzaad)
½ zakje(s)
Furikake
(Bevat Sesamzaad, Soja, Tarwe)
½ zakje(s)
Zoet-pittige chilisaus
½ stuk(s)
Tomaat
½ zakje(s)
Gomasio
(Bevat Sesamzaad)
25 gram
Sojabonen
(Bevat Soja)
½ stuk(s)
Ui
40 gram
Avocadodip
75 gram
Warmgerookte zalmsnippers
(Bevat Vis)
1 tl
Suiker
1 tl
Wittewijnazijn
1 el
[Plantaardige] mayonaise
1 el
Water
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Komkommers bestaan voor een groot deel uit water, maar bevatten ook vitaminen en mineralen. Ze hydrateren, bevatten weinig calorieën en zorgen tegelijkertijd voor essentiële voedingsstoffen. Win-win-win dus!