Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.
Maak deze week zelf ravioli! Met behulp van verse lasagnebladen zet je deze gevulde pasta met salieboter en walnoten in een handomdraai op tafel.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
200 gram
Verse lasagnebladen
(Bevat Eieren, Tarwe)
100 gram
Spinazie
75 gram
Kruidenroomkaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat Melk (inclusief lactose))
20 gram
Verse salie
20 gram
Walnootstukjes
(Bevat Walnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
1 stuk(s)
Citroen
½ el
Olijfolie
50 gram
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Peper en zout