Zoete aardappel met truffelmayo en parmezaanse kaas
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Zoete aardappel met truffelmayo en parmezaanse kaas

Allergenen :
Mosterd
Eieren

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

150 gram

Zoete aardappel

0.17 bosje(s)

Bosui

50 gram

Mayonaise

(Bevat Mosterd, Eieren)

1 stuk(s)

Groente-kaassoufflé

4 ml

Olijfolie met truffelaroma

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1475 kJ
Energie (kcal)352 kcal
Vetten22.8 g
waarvan verzadigd2.1 g
Koolhydraten32.4 g
waarvan suikers9.4 g
Vezels4.1 g
Eiwitten2.4 g
Zout0.4 g

Instructies