De rookworst in dit recept is op ambachtelijke wijze gemaakt - met duurzaam varkensvlees en gerookt boven beukenhout.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
300 gram
Aardappelen
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Varkensrookworst
40 gram
Spekreepjes
40 gram
Pikante uienchutney
1 snufje
Nootmuskaat
300 gram
Wortelschijfjes
½ tl
Mosterd
50 ml
Zoutarme kippenbouillon
1
[Plantaardige] melk
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Peper en zout
Tip: Door het vuur laag te houden worden de uien zacht en zoet. Voor krokantere uitjes zet je het vuur hoger - ze smaken dan wel minder zoet.
Weetje: Wortel zit boordevol vitamine A - goed voor de groei, de gezondheid van je huid, haar en nagels en een goede werking van je ogen en afweersysteem.