Zomerse fruitsalade met noten en citroenmelisse
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Zomerse fruitsalade met noten en citroenmelisse

Zomerse fruitsalade met noten en citroenmelisse

Goedemorgen!

Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Noten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

¼ stuk(s)

Meloen

1 stuk(s)

Perzik

1 stuk(s)

Appel

10 leaves

Verse citroenmelisse

200 ml

Volle yoghurt

(Bevat Melk (inclusief lactose))

50 gram

Notenmix

(Bevat Noten)

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)288 kcal
Energie (kJ)1205 kJ
Vetten17 g
waarvan verzadigd3.8 g
Koolhydraten21 g
waarvan suikers16.8 g
Vezels4 g
Eiwitten10 g
Zout0.1 g

Instructies

1

Snijd de meloen en perzik in kwarten, verwijder de pit(ten) en de schil. Snijd de appel (junami), meloen en perzik in blokjes. Hak de helft van de citroenmelisse fijn en meng door het fruit.

2

Verdeel de fruitsalade over de borden, garneer met de volle yoghurt en strooi de overige citroenmelisse en de notenmix erover.