Chorizo is een Spaanse worstsoort die zijn smaak en rode kleur te danken heeft aan het ingrediënt paprikapoeder.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
125 gram
Zwarte tagliatelle
(Bevat Tarwe, Weekdieren, Eieren)
60 gram
Garnalen
(Bevat Schaaldieren)
50 gram
Chorizoblokjes
½
Tomatenpuree
100 ml
Kookroom
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
125 gram
Rode cherrytomaten
20 gram
Rucola
20 gram
Grana Padanovlokken DOP
(Bevat Eieren, Melk (inclusief lactose))
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: De zwarte tagliatelle bevat inktvisinkt, waardoor tijdens het koken een visachtige geur kan vrijkomen. Schrik niet, dit hoort zo!
Weetje: Wist je dat 20 gram rucola al meer ijzer, calcium en vitamine A bevat dan 100 gram van de meeste andere groenten?