Tomates rellenos is a typical Argentinan summer side dish at barbecues, picnics, and parties. They are also a staple of every holiday meal in Argentina, especially since the most important holidays in Argentina are celebrated during the summer. Usually the tomatoes are stuffed with either rice, tuna or hardboiled eggs in combination with mayonnaise, salt and pepper.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Witte demi-baguette
(Bevat Rogge, Tarwe Kan bevatten Gluten, Melk (inclusief lactose), Noten, Sesamzaad)
1 stuk(s)
Gemarineerde steak
(Bevat Selderij Kan bevatten Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Sesamzaad, Soja)
½ stuk(s)
Varkensworst met cheddar en gestoofde rode ui
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Vleestomaat
¼ stuk(s)
Groene peper
10 gram
Verse bladpeterselie, koriander en oregano
1 stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Ei
(Bevat Eieren)
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
10 gram
Amandelschaafsel
(Bevat Amandelnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
1 stuk(s)
Little gem
½ stuk(s)
Ui
naar smaak
Peper en zout
1.25 el
Olijfolie
½ el
Extra vierge olijfolie
1 tl
Mosterd
3 el
[Plantaardige] roomboter
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
¾ el
Zwarte balsamicoazijn
1 el
[Plantaardige] mayonaise
Tip: Heb je een keukenmachine? Maak de chimichurri dan hierin.