Asian-Style Sandwich
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Asian-Style Sandwich

with cucumber and spring onion | 2 servings

Labels:
Recept
Allergenen :
Sesamzaad
Soja
Tarwe
Melk (inclusief lactose)
Mosterd
Eieren

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd35 minuten
oventijd20 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Hamburgerbol met sesam

(Bevat Sesamzaad, Soja, Tarwe, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten Noten, Gluten)

25 gram

Hoisinsaus

(Bevat Soja, Tarwe, Sesamzaad)

1 stuk(s)

[Mini-]komkommer

1 bosje(s)

Bosui

50 gram

Sriracha-mayo

(Bevat Mosterd, Soja, Eieren)

200 gram

Kippendijreepjes

Zelf toevoegen

¼ el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2293 kJ
Energie (kcal)548 kcal
Vetten29.7 g
waarvan verzadigd6.4 g
Koolhydraten42 g
waarvan suikers11.5 g
Vezels5.3 g
Eiwitten26.9 g
Zout1.6 g

Benodigdheden

Koekenpan

Instructies

1
  • Halve the cucumber lengthways, then slice it into long, thin strips. 
  • Finely chop the scallions. 
2
  • Heat the olive oil in a frying pan on medium-high heat. 
  • Add the chicken to the pan and season with salt and pepper. Fry the chicken for 8 - 10 minutes.
  • Add the hoisin sauce and fry for another 1 - 2 minutes. 
3
  • Halve the buns and spread the sriracha mayo on them. 
  • Add the chicken to the buns. 
  • Top with the cucumber and scallions. 
4
  • Transfer the buns to two plates and serve.