Paksoi, met zijn knapperige stelen en zachte bladeren, is een veelzijdige en voedzame groente. Oorspronkelijk afkomstig uit China, wordt het vaak gebruikt in de Aziatische keuken vanwege zijn milde, sappige smaak.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ zakje(s)
Vietnamese saus
(Bevat Soja, Tarwe)
100 gram
Kippendijreepjes
½ zakje(s)
Groene currykruiden
¼ stuk(s)
Vers citroengras
150 gram
Aardappelen
90 ml
Kokosmelk
5 ml
Vissaus
(Bevat Vis)
1 stuk(s)
Sjalot
1.5 stuk(s)
Wortel
½ stuk(s)
Paksoi
¼ stuk(s)
Zoutarm kippenbouillonblokje
½ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat aardappelen supergezond zijn? Ze zijn rijk aan goede koolhydraten, kalium, vitamine C, B6 en B11 en vezels!
Tip: Hoe meer je de stengel breekt, hoe meer smaak hij afgeeft.
Tip: Vissaus kan erg overheersend zijn, voeg daarom niet te veel toe en proef de soep voordat je meer toevoegt.