Paksoi, met zijn knapperige stelen en zachte bladeren, is een veelzijdige en voedzame groente. Oorspronkelijk afkomstig uit China, wordt het vaak gebruikt in de Aziatische keuken vanwege zijn milde, sappige smaak.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ sachet(s)
Vietnamese-style sauce
(Contains Soy, Wheat)
100 g
Chicken thigh strips
½ sachet(s)
Green curry spices
¼ piece
Fresh lemongrass
150 g
Potatoes
90 milliliters
Coconut milk
5 milliliters
Fish sauce
(Contains Fish)
1 piece
Shallot
1.5 piece
Carrot
½ piece
Pak choi
¼ piece
Low sodium chicken stock cube
½ tablespoon
Sunflower oil
to taste
Salt and pepper
Weetje: Wist je dat aardappelen supergezond zijn? Ze zijn rijk aan goede koolhydraten, kalium, vitamine C, B6 en B11 en vezels!
Tip: Hoe meer je de stengel breekt, hoe meer smaak hij afgeeft.
Tip: Vissaus kan erg overheersend zijn, voeg daarom niet te veel toe en proef de soep voordat je meer toevoegt.