De Vegan Kipstuckjes van De Vegetarische Slager zorgen voor een malse hap bij je Aziatische fusionsalade. Hiermee tover jij een smaakvol en eiwitrijk pakket op je bord – minstens zo (kip)lekker als kip!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Knoflookteen
1 cm
Verse gember
¼ stuk(s)
Limoen
1 zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat Soja, Tarwe)
½ zakje(s)
Gomasio
(Bevat Sesamzaad)
10 ml
Sojasaus
(Bevat Soja, Tarwe)
75 gram
Vegan kipstukjes
(Bevat Soja Kan bevatten Eieren, Gluten)
1.5 stuk(s)
Tomaat
¼ stuk(s)
Ui
5 gram
Verse koriander
100 gram
Verse udonnoedels
(Bevat Gluten, Tarwe)
10 gram
Gezouten pinda's
¼ stuk(s)
Rode peper
½ stuk(s)
[Mini-]komkommer
½ el
Zonnebloemolie
½ tl
Suiker
Tip: Let jij op je zoutinname? Laat de sojasaus dan achterwege en spoel de noedels voor gebruik goed af in een vergiet. Voeg eventueel na het serveren een beetje sojasaus naar smaak toe.
Tip: Is niet iedereen liefhebber van koriander? Laat het dan achterwege of serveer apart, zodat je de koriander zelf naar smaak kunt toevoegen.
Tip: Eet jij graag eiwitrijk? Dat kan ook zonder vlees of vis! Daar is deze maaltijd een goed voorbeeld van: door de pinda's en vegan kipstukjes krijg je per portie bijna 30 gram eiwitten binnen. Dat staat gelijk aan bijna 150 gram vlees!
Let op: de rode peper is pittig! Houd je niet van pittig, of eten er kinderen mee? Gebruik dan naar smaak minder rode peper of houd apart.