Deze frisse salade met reepjes biefstuk is makkelijk om te maken en zit bovendien bomvol smaak!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Gemarineerde steak
(Bevat Selderij Kan bevatten Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Sesamzaad, Soja)
100 gram
Brede rijstnoedels
90 gram
Slamix van veldsla, rucola en babyspinazie
20 ml
Vissaus
(Bevat Vis)
30 gram
Gezouten pinda's
(Bevat Pinda's Kan bevatten Noten, Sesamzaad)
1 stuk(s)
[Mini-]komkommer
1 stuk(s)
Limoen
10 gram
Munt, koriander en Thais basilicum
20 gram
Mix van verse gember, knoflook en rode peper
½ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Het best kun je de biefstuk al een halfuur tot een uur voordat je begint met koken uit de koelkast halen. Dan is de biefstuk ook vanbinnen op temperatuur wanneer je hem bakt en krijg je een malser resultaat.
Tip: Bak de biefstuk eventueel langer of korter, afhankelijk van hoe je je biefstuk het liefst eet.