topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Baguette

Baguette

met zelfgemaakte kruidenboter

Gezellig avondje gourmetten? Een baguette met kruidenboter mag dan zeker niet ontbreken!

Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Gluten
Tarwe
Gerst
Rogge

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

65 gram

Roomboter

(Bevat Melk (inclusief lactose))

1 stuk(s)

Knoflookteen

10 gram

Verse bieslook, dille en bladpeterselie

½ stuk(s)

Baguette

(Bevat Gluten, Tarwe, Gerst, Rogge Kan bevatten Melk (inclusief lactose), Eieren, Mosterd, Selderij, Soja, Noten, Sesamzaad)

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2041 kJ
Energie (kcal)488 kcal
Vetten27.6 g
waarvan verzadigd17.4 g
Koolhydraten50.3 g
waarvan suikers1.5 g
Vezels3.4 g
Eiwitten8.1 g
Zout1.8 g

Benodigdheden

Kom

Instructies

1
  • Haal de roomboter uit de koelkast. Snijd de roomboter in kleine blokjes. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Pers 1/2 knoflookteen per persoon of snijd fijn. Snijd de verse bieslook, dille en bladpeterselie fijn.
  • Voeg aan een kom de roomboterblokjes, de knoflook en de verse kruiden toe. Meng met een vork tot een kruidenboter. Breng op smaak met peper en zout.
  • Bak ondertussen de baguette 12 - 15 minuten in de oven.
Serveren (aan tafel)
2
  • Snijd de baguette in dunne plakken en serveer met de kruidenboter.