Baguette

Baguette

met zelfgemaakte kruidenboter

Gezellig avondje gourmetten? Een baguette met kruidenboter mag dan zeker niet ontbreken!

Allergens:
Milk
Gluten
Wheat
Barley
Rye

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

65 g

Butter

(Contains Milk)

1 piece

Garlic

10 g

Fresh chives, dill & flat leaf parsley

½ piece

White baguette

(Contains Gluten, Wheat, Barley, Rye May be present Milk, Egg, Mustard, Celery, Soy, Tree nuts, Sesame)

Not included in your delivery

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)2041 kJ
Calories488 kcal
Fat27.6 g
Saturated Fat17.4 g
Carbohydrate50.3 g
Sugar1.5 g
Dietary Fiber3.4 g
Protein8.1 g
Salt1.8 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl

Cooking Steps

1
  • Haal de roomboter uit de koelkast. Snijd de roomboter in kleine blokjes. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Pers 1/2 knoflookteen per persoon of snijd fijn. Snijd de verse bieslook, dille en bladpeterselie fijn.
  • Voeg aan een kom de roomboterblokjes, de knoflook en de verse kruiden toe. Meng met een vork tot een kruidenboter. Breng op smaak met peper en zout.
  • Bak ondertussen de baguette 12 - 15 minuten in de oven.
Serveren (aan tafel)
2
  • Snijd de baguette in dunne plakken en serveer met de kruidenboter.