Niets gezelliger dan samen bakken! Een cake, taart of brownies - je bakt het heel eenvoudig met onze bakbox. Met elke week een ander makkelijk te volgen recept en verse ingrediënten bak je in een handomdraai iets lekkers om samen van te genieten.
Apfelstrudel is een traditioneel gebak uit Wenen. In dit recept vul je het bladerdeeg met een appel-rozijnvulling en maak je het helemaal af met poedersuiker en zelfgeklopte slagroom!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 roll(s)
Bladerdeeg
(Bevat Tarwe Kan bevatten Melk (inclusief lactose))
3 stuk(s)
Appel
½ stuk(s)
Citroen
125 gram
Kristalsuiker
(Kan bevatten Gluten)
3 tl
Gemalen kaneel
80 gram
Rozijnen
(Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
40 gram
Amandelschaafsel
(Bevat Amandelnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
200 ml
Slagroom
(Bevat Melk (inclusief lactose))
100 gram
Poedersuiker
(Kan bevatten Melk (inclusief lactose), Eieren, Soja, Gluten, Noten)
2 el
Bloem
Tip: Voeg eventueel meer suiker toe.