Banaan-mango-ananasbowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Banaan-mango-ananasbowl

Banaan-mango-ananasbowl

met Griekse yoghurt en zonnebloempitten

Allergenen :
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Banaan

50 gram

Spinazie

(Kan bevatten Selderij)

250 ml

Biologische yoghurt Griekse stijl

(Bevat Melk (inclusief lactose))

25 gram

Zonnebloempitten

(Kan bevatten Noten, Pinda's, Sesamzaad)

3 el

Mango-ananasspread

sideBannerName

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kJ)1640 kJ
Energie (kcal)392 kcal
Vetten16 g
waarvan verzadigd5 g
Koolhydraten38 g
waarvan suikers0 g
Vezels4 g
Eiwitten10 g
Zout0 g

Benodigdheden

Staafmixer of blender

Instructies

1

Pel de banaan en snijd in stukken. Doe de spinazie, banaan, Griekse yoghurt en ⅔ van de mango-ananasspread in een blender of hoge kom. Pureer tot een dikke smoothie.

2

Verdeel de smoothie over kommen. Garneer met de overige mango-ananasspread en de zonnebloempitten.