Banaan-yoghurtpannenkoeken
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Banaan-yoghurtpannenkoeken

Banaan-yoghurtpannenkoeken

Met kiwi en kersenjam

Een goed begin van de dag met deze gezonde fruitpannenkoeken!

Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Eieren
Lupine

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Banaan

2 stuk(s)

Groene kiwi

200 ml

Volle yoghurt

(Bevat Melk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Ei

(Bevat Eieren)

30 gram

Hennepzaad

2 stuk(s)

Kersenjam (potje)

Zelf toevoegen

1 tl

Bakpoeder

(Bevat Lupine, Melk (inclusief lactose))

1 el

Roomboter

(Bevat Melk (inclusief lactose))

snufje

Zout

sideBannerName

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kJ)2427 kJ
Energie (kcal)580 kcal
Vetten24 g
waarvan verzadigd10 g
Koolhydraten67 g
waarvan suikers0 g
Vezels6 g
Eiwitten21 g
Zout0 g

Benodigdheden

Kom
Koekenpan

Instructies

Schil de kiwi en snijd in plakken.
1

Prak de bananen met een vork in een kom. Schil de kiwi en snijd in plakken.

Roer met de vork tot een beslag.
2

Voeg 1 tl yoghurt per persoon, de eieren, hennepzaad, bakpoeder en een snufje zout toe aan de kom en roer tot beslag.

Leg 3 lepels beslag in de pan en bak de kleine pannenkoeken aan beide kanten bruin.
3

Verhit de roomboter in een koekenpan. Voeg 3 el beslag toe aan de pan en bak de drie pannenkoeken aan beide kanten bruin.

Besmeer met de kersenjam en beleg met de kiwi.
4

Verdeel de pannenkoeken over de borden en smeer met de kersenjam. Garneer met de kiwi en serveer met de overige yoghurt.