Banaan-yoghurtpannenkoeken
Banaan-yoghurtpannenkoeken

Banaan-yoghurtpannenkoeken

Met kiwi en kersenjam

Een goed begin van de dag met deze gezonde fruitpannenkoeken!

Allergens:
Milk
Egg
Lupine

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

2 unit

Banaan

2 unit

Groene kiwi

200 milliliters

Volle yoghurt

(Contains Milk)

2 unit

Ei

(Contains Egg)

30 g

Hennepzaad

2 unit

Kersenjam (potje)

Not included in your delivery

1 teaspoon

Bakpoeder

(Contains Lupine, Milk)

1 tablespoon

Roomboter

(Contains Milk)

pinch

Zout

Nutrition Values

/ per serving
Energy (kJ)2427 kJ
Calories580 kcal
Fat24 g
Saturated Fat10 g
Carbohydrate67 g
Sugar0 g
Dietary Fiber6 g
Protein21 g
Salt0 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl
Tall-Sided Pan

Cooking Steps

Schil de kiwi en snijd in plakken.
1

Prak de bananen met een vork in een kom. Schil de kiwi en snijd in plakken.

Roer met de vork tot een beslag.
2

Voeg 1 tl yoghurt per persoon, de eieren, hennepzaad, bakpoeder en een snufje zout toe aan de kom en roer tot beslag.

Leg 3 lepels beslag in de pan en bak de kleine pannenkoeken aan beide kanten bruin.
3

Verhit de roomboter in een koekenpan. Voeg 3 el beslag toe aan de pan en bak de drie pannenkoeken aan beide kanten bruin.

Besmeer met de kersenjam en beleg met de kiwi.
4

Verdeel de pannenkoeken over de borden en smeer met de kersenjam. Garneer met de kiwi en serveer met de overige yoghurt.