BBQ hotdog deluxe
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ hotdog deluxe

BBQ hotdog deluxe

4 porties | met Brandt & Levie-worst en 5 toppings

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 of 4 personen.

Zin in barbecue-gevoel? Deze hotdog deluxe roept dat meteen op, hoe je hem ook klaarmaakt. Met wel 5 verschillende toppings en een kwaliteitsworst van Brandt & Levie was barbecueën nog nooit zo makkelijk!

Labels:
Recept
Allergenen :
Rogge
Soja
Tarwe
Mosterd
Eieren

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd15 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

4 stuk(s)

Hotdogbroodje

(Bevat Rogge, Soja, Tarwe)

100 gram

Gesneden augurken

90 gram

Smokey tomatenketchup

60 gram

Gefrituurde uitjes

(Bevat Tarwe Kan bevatten Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)

100 gram

Mayonaise

(Bevat Mosterd, Eieren)

520 gram

Bio BBQ-varkensworst van Brandt & Levie

200 gram

Wittekool en wortel

1 gram

Looye honingtomaten - GRATIS bij deze bestelling

Zelf toevoegen

½ el

Mosterd

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)5084 kJ
Energie (kcal)1215 kcal
Vetten75.3 g
waarvan verzadigd10.1 g
Koolhydraten92.9 g
waarvan suikers22.8 g
Vezels9.6 g
Eiwitten37.5 g
Zout4.1 g

Benodigdheden

Grillpan

Instructies

1
  • Verhit een grillpan op middelhoog vuur (zie Tip). 
  • Snijd de hotdogbroodjes open (maar niet los). 
  • Leg met de gesneden kant naar beneden op de grill. Toast 3 - 5 minuten, totdat er mooie bruine grillstrepen op het broodje staan. 

Tip: Je kunt hier natuurlijk ook de barbecue voor gebruiken! 

2
  • Bak de BBQ varkensworst 10 - 12 minuten in de grillpan op middelhoog vuur (zie Tip). 
  • Keer regelmatig om. 
  • Het vlees is gaar als de worst van binnen niet meer roze is. 

Tip: Je kunt de worsten ook op de barbecue bakken. Bak ze dan in 10 - 12 minuten gaar en rondom bruin. 

 

3
  • Meng in een kom de wittekool en wortel met 1/2 el mosterd en 1 el mayonaise.
  • Besmeer de hotdogbroodjes met mayonaise naar smaak.
  • Leg de worst in het broodje en garneer met de koolsalade en gesneden augurken.
4
  • Verdeel de smokey tomatenketchup over de hotdogs. 
  • Garneer met de gefrituurde uitjes.