Is het een dessert of is het een gebakje? Wanneer je dit taartje ook eet, genieten wordt het sowieso! Heerlijk romig en bovendien zo klaar dankzij het voorgebakken bladerdeegbakje.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Handsinaasappel
200 ml
Slagroom
(Bevat Melk (inclusief lactose))
2 stuk(s)
Bladerdeekbakje
(Bevat Gluten, Melk (inclusief lactose), Lupine)
10 gram
Kokosrasp
(Kan bevatten Sesamzaad, Pinda's, Noten)
3 el
Fijne kristalsuiker
Snijd de bovenkant en de onderkant van de sinaasappel. Zet de sinaasappel rechtop en snijd met het mes van boven naar beneden de schil eraf. Snijd de sinaasappel vervolgens in plakken.
Klop met een staafmixer in een ruime kom de slagroom op met de suiker. Zorg dat de slagroom lekker lobbig, maar niet te slap is.
Schep de slagroom in de bladerdeegbakjes. Leg de sinaasappelplakken erop en garneer met de kokosrasp.