Bladerdeegtaartje met slagroom
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bladerdeegtaartje met slagroom

Bladerdeegtaartje met slagroom

Met sinaasappel en kokosrasp

Is het een dessert of is het een gebakje? Wanneer je dit taartje ook eet, genieten wordt het sowieso! Heerlijk romig en bovendien zo klaar dankzij het voorgebakken bladerdeegbakje.

Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Gluten
Lupine

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Handsinaasappel

200 ml

Slagroom

(Bevat Melk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Bladerdeekbakje

(Bevat Gluten, Melk (inclusief lactose), Lupine)

10 gram

Kokosrasp

(Kan bevatten Sesamzaad, Pinda's, Noten)

Zelf toevoegen

3 el

Fijne kristalsuiker

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3004 kJ
Energie (kcal)718 kcal
Vetten51 g
waarvan verzadigd34.1 g
Koolhydraten56 g
waarvan suikers32.6 g
Vezels2 g
Eiwitten7 g
Zout0.4 g

Benodigdheden

Kom
Staafmixer

Instructies

1

Snijd de bovenkant en de onderkant van de sinaasappel. Zet de sinaasappel rechtop en snijd met het mes van boven naar beneden de schil eraf. Snijd de sinaasappel vervolgens in plakken.

2

Klop met een staafmixer in een ruime kom de slagroom op met de suiker. Zorg dat de slagroom lekker lobbig, maar niet te slap is.

3

Schep de slagroom in de bladerdeegbakjes. Leg de sinaasappelplakken erop en garneer met de kokosrasp.