Is het een dessert of is het een gebakje? Wanneer je dit taartje ook eet, genieten wordt het sowieso! Heerlijk romig en bovendien zo klaar dankzij het voorgebakken bladerdeegbakje.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 unit
Handsinaasappel
200 milliliters
Slagroom
(Contains Milk)
2 unit
Bladerdeekbakje
(Contains Gluten, Milk, Lupine)
10 g
Kokosrasp
(May be present Sesame, Peanuts, Tree nuts)
3 tablespoon
Fijne kristalsuiker
Snijd de bovenkant en de onderkant van de sinaasappel. Zet de sinaasappel rechtop en snijd met het mes van boven naar beneden de schil eraf. Snijd de sinaasappel vervolgens in plakken.
Klop met een staafmixer in een ruime kom de slagroom op met de suiker. Zorg dat de slagroom lekker lobbig, maar niet te slap is.
Schep de slagroom in de bladerdeegbakjes. Leg de sinaasappelplakken erop en garneer met de kokosrasp.