Bladerdeegtaartje met slagroom
Bladerdeegtaartje met slagroom

Bladerdeegtaartje met slagroom

Met sinaasappel en kokosrasp

Is het een dessert of is het een gebakje? Wanneer je dit taartje ook eet, genieten wordt het sowieso! Heerlijk romig en bovendien zo klaar dankzij het voorgebakken bladerdeegbakje.

Allergens:
Milk
Gluten
Lupine

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time15 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

1 unit

Handsinaasappel

200 milliliters

Slagroom

(Contains Milk)

2 unit

Bladerdeekbakje

(Contains Gluten, Milk, Lupine)

10 g

Kokosrasp

(May be present Sesame, Peanuts, Tree nuts)

Not included in your delivery

3 tablespoon

Fijne kristalsuiker

Nutrition Values

Energy (kJ)3004 kJ
Calories718 kcal
Fat51 g
Saturated Fat34.1 g
Carbohydrate56 g
Sugar32.6 g
Dietary Fiber2 g
Protein7 g
Salt0.4 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl
Immersion blender

Cooking Steps

1

Snijd de bovenkant en de onderkant van de sinaasappel. Zet de sinaasappel rechtop en snijd met het mes van boven naar beneden de schil eraf. Snijd de sinaasappel vervolgens in plakken.

2

Klop met een staafmixer in een ruime kom de slagroom op met de suiker. Zorg dat de slagroom lekker lobbig, maar niet te slap is.

3

Schep de slagroom in de bladerdeegbakjes. Leg de sinaasappelplakken erop en garneer met de kokosrasp.