Bij Brandt & Levie worden alle recepturen zelf gecreëerd en is het varken van Nederlandse bodem - in deze variant zit marjoraan en knoflook.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Tomaat
200 gram
Aardappelen
100 gram
Pastinaak
5 gram
Verse krulpeterselie & bieslook
40 gram
Pikante uienchutney
25 gram
Geraspte cheddar
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Wortel
1 stuk(s)
Varkensworst met majoraan en knoflook
½ el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Olijfolie
1 tl
Mosterd
1
[Plantaardige] melk
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat tomaten rijk zijn aan het antioxidant lycopeen? Antioxidanten beschermen onze cellen en organen tegen vrije radicalen: schadelijke stoffen afkomstig van bijvoorbeeld UV-straling of luchtvervuiling.
Tip: Je kunt eventueel de aardappelen, wortel en pastinaak ook schillen.
Tip: Schenk eventueel wat van het bakvet uit de ovenschaal over de stamppot.