Niets zo lekker, snel en makkelijk als een stamppot in de winter! Deze variant met broccoli en spitskool maak je af met witte kaas en zonnebloempitten als topping.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
200 gram
Aardappelen
200 gram
Spitskool en broccoli
½ stuk(s)
Ui
20 ml
Ketjap manis
(Bevat Soja, Tarwe)
25 gram
Kruidenroomkaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
25 gram
Witte kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
10 gram
Zonnebloempitten
(Kan bevatten Sesamzaad, Pinda's, Noten)
30 gram
Zongedroogde tomaten
60 ml
Zoutarme groentebouillon
1.5 el
[Plantaardige] roomboter
1 el
Mosterd
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Heb je grove mosterd in huis? Vervang deze hier met de gewone mosterd door 1/2 el grove mosterd per persoon.
Tip: Voeg eventueel roomboter naar smaak en een scheutje melk toe voor meer smeuïgheid.
Gezondheidstip: Let jij op je zoutinname? Garneer de maaltijd dan met de helft van de witte kaas. De overige witte kaas is lekker in een lunchsalade de volgende dag, of garneer je belegde boterham ermee.