Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Maanzaadbroodje
(Bevat Soja, Tarwe, Gerst, Melk (inclusief lactose), Rogge, Sesamzaad Kan bevatten Eieren, Lupine, Mosterd, Pinda's, Selderij, Soja, Noten, Gluten, Melk (inclusief lactose))
20 gram
Mangochutney
(Bevat Mosterd)
½ stuk(s)
Paprika
½ stuk(s)
Knoflookteen
100 gram
Witte grillkaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
¼ stuk(s)
Limoen
100 gram
Paprikareepjes
100 gram
Gesneden ui
200 gram
Aardappelpartjes
1 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout
¼ el
Zonnebloemolie
¼ el
Olijfolie
Verwarm de oven voor op 210 graden. Was of schil de aardappelen en snijd in partjes. Meng ze in een kom met 1/4 el olijfolie per persoon, peper en zout. Verdeel de partjes over een bakplaat met bakpapier. Bak 30 - 40 minuten in de oven, of tot ze goudbruin zijn. Schep halverwege om.
Snijd de paprika in reepjes. Snijd de rode ui in halve ringen. Pers de knoflook of snijd fijn. Snijd de paneer in plakjes van 1/2 cm dik.
Weetje: De rode ui is een onderschatte supergroente! Hij is niet alleen rijk aan vezels en B-vitaminen, maar zit ook bomvol antioxidanten en vitamine C.
Verhit 1/4 el olijfolie per persoon in een hapjespan op middelhoog vuur. Bak de rode ui 2 - 3 minuten. Voeg vervolgens de paprika toe en bak nog 5 - 6 minuten. Voeg als laaste de helft van de knoflook toe en bak nog 2 minuten mee. Breng op smaak met peper en zout.
Bak de broodjes 5 - 7 minuten mee in de oven. Meng in een kleine kom de mayonaise en overige knoflook en per persoon: 1/2 tl wittewijnazijn en 1/2 tl water. Breng op smaak met peper en zout.