Bulgaarse yoghurt
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bulgaarse yoghurt

Bulgaarse yoghurt

Met peer, kaneel en muesli

Goedemorgen!

Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Gluten
Noten
Sulfiet
Pinda's

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd5 minuten
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Peer

250 ml

Biologische Bulgaarse yoghurt

(Bevat Melk (inclusief lactose))

60 gram

Muesli

(Bevat Gluten, Noten, Sulfiet, Pinda's)

1 tl

Gemalen kaneel

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1251 kJ
Energie (kcal)299 kcal
Vetten9 g
waarvan verzadigd4.4 g
Koolhydraten42 g
waarvan suikers26.9 g
Vezels5 g
Eiwitten9 g
Zout0.2 g

Instructies

1

Schil de peren, verwijder het klokhuis en snijd de peren klein.

2

Verdeel de helft van de peer over de kommen, voeg de Bulgaarse yoghurt toe en vervolgens de rest van de peer.

3

Garneer met de muesli en kaneel.