Een goed begin is het halve werk. Marineer de biefstukreepjes al een dag van tevoren - zo trekken de smaken goed in voor een extra intense smaakbeleving!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
35 gram
Bulgogisaus
(Bevat Sulfiet, Tarwe, Sesamzaad, Vis, Soja)
100 gram
Biefstukreepjes
75 gram
Jasmijnrijst
1 stuk(s)
[Mini-]komkommer
10 ml
Sojasaus
(Bevat Soja, Tarwe)
½ stuk(s)
Knoflookteen
75 gram
Wittekool en wortel
10 gram
Gezouten pinda's
(Bevat Pinda's Kan bevatten Noten, Sesamzaad)
15 ml
Honing-gemberdressing
(Bevat Mosterd)
1 tl
Suiker
½ el
Zonnebloemolie
1.5 el
Wittewijnazijn
naar smaak
Sambal
naar smaak
Peper en zout
Tip: Het best kun je de biefstukreepjes al 30 minuten tot een uur van tevoren uit de koelkast halen. Dan zijn ze ook vanbinnen op temperatuur en krijg je een malser resultaat.
Weetje: Komkommers bestaan voor een groot deel uit water, maar bevatten ook vitaminen en mineralen. Ze hydrateren, bevatten weinig calorieën en zorgen tegelijkertijd voor essentiële voedingsstoffen. Win-win-win dus!