Receptontwikkelaar Chiara: "In mijn ogen is er niks gezelligers dan samen BBQ'en aan tafel én genieten van unieke smaken. Dit recept is geïnspireerd op 'Beef Bulgogi' (gegrild vlees), wat oorspronkelijk wordt bereid tijdens Koreaanse BBQ. In dit gerecht vind je vergelijkbare smaken terug: zo marineer je de biefstukreepjes in onze zoete en hartige bulgogisaus."
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
35 gram
Bulgogisaus
(Bevat Sulfiet, Tarwe, Sesamzaad, Vis, Soja)
100 gram
Biefstukreepjes
75 gram
Jasmijnrijst
1 stuk(s)
[Mini-]komkommer
10 ml
Sojasaus
(Bevat Soja, Tarwe)
½ stuk(s)
Knoflookteen
75 gram
Wittekool en wortel
10 gram
Gezouten pinda's
(Bevat Pinda's Kan bevatten Noten, Sesamzaad)
15 ml
Honing-gemberdressing
(Bevat Mosterd)
1 tl
Suiker
½ el
Zonnebloemolie
1.5 el
Wittewijnazijn
naar smaak
Sambal
naar smaak
Zout
Tip: Het best kun je de biefstukreepjes al 30 minuten tot een uur van tevoren uit de koelkast halen. Dan zijn ze ook vanbinnen op temperatuur en krijg je een malser resultaat.
Weetje: Komkommers bestaan voor een groot deel uit water, maar bevatten ook vitaminen en mineralen. Ze hydrateren, bevatten weinig calorieën en zorgen tegelijkertijd voor essentiële voedingsstoffen. Win-win-win dus!