Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. Ga voor een feestelijk voorgerecht vol Italiaanse delicatessen. Met de volle smaak van burrata gecombineerd met het zilte van de coppa di parma, op een bedje van kumato tomaat en afgemaakt met pistachnootjes. Een beter begin van je diner kun je niet krijgen.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
2 bol(len)
Burrata
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Kumato-tomaat
10 gram
Pistachenoten
50 gram
Coppa di Parma
40 gram
Rucola en veldsla
40 gram
Pesto genovese
1 stuk(s)
Citroen
naar smaak
Peper en zout
½ el
Zwarte balsamicoazijn
1 el
Extra vierge olijfolie
De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.
Meng in een saladekom 1/2 el olijfolie met de zwarte balsamico en citroensap naar smaak. Voeg de slamix toe. Meng door de dressing en breng op smaak met peper en zout.
Verhit een koekenpan, zonder olie, op hoog vuur en rooster de pistachenoten goudbruin. Haal uit de pan en bewaar apart.
Verdeel de plakken tomaat over platte borden. Leg een handje slamix in het midden van de borden en leg een hele bol burrata op ieder bordje. Scheur de Coppa di Parma in stukken en gebruik samen met de pistachenoten als garnering. Besprenkel met de pesto en de citroenrasp.