Burrata met coppa di parma
Burrata met coppa di parma

Burrata met coppa di parma

Voorgerecht | 2 porties | Pistachenoten & kumato tomaat

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. Ga voor een feestelijk voorgerecht vol Italiaanse delicatessen. Met de volle smaak van burrata gecombineerd met het zilte van de coppa di parma, op een bedje van kumato tomaat en afgemaakt met pistachnootjes. Een beter begin van je diner kun je niet krijgen.

Tags:
Recipe
Allergens:
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time10 minutes
Cooking Time10 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

2 bulb(s)

Burrata

(Contains Milk)

1 piece

Kumato tomato

10 g

Pistachio nuts

50 g

Coppa di Parma

40 g

Arugula & lamb's lettuce

40 g

Green pesto

1 piece

Lemon

Not included in your delivery

to taste

Salt and pepper

½ tablespoon

Balsamic vinegar

1 tablespoon

Extra virgin olive oil

Nutrition Values

Energy (kJ)1258 kJ
Calories301 kcal
Fat27 g
Saturated Fat5 g
Carbohydrate5 g
Sugar3 g
Dietary Fiber2.7 g
Protein8 g
Salt1 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Salad Bowl
Tall-Sided Pan

Cooking Steps

1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.

2

Meng in een saladekom 1/2 el olijfolie met de zwarte balsamico en citroensap naar smaak. Voeg de slamix toe. Meng door de dressing en breng op smaak met peper en zout.

3

Verhit een koekenpan, zonder olie, op hoog vuur en rooster de pistachenoten goudbruin. Haal uit de pan en bewaar apart.

4

Verdeel de plakken tomaat over platte borden. Leg een handje slamix in het midden van de borden en leg een hele bol burrata op ieder bordje. Scheur de Coppa di Parma in stukken en gebruik samen met de pistachenoten als garnering. Besprenkel met de pesto en de citroenrasp.