Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. Ga voor een feestelijk voorgerecht vol Italiaanse delicatessen. Met de volle smaak van burrata gecombineerd met het zilte van de coppa di parma, op een bedje van kumato tomaat en afgemaakt met pistachnootjes. Een beter begin van je diner kun je niet krijgen.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
2 bulb(s)
Burrata
(Contains Milk)
1 piece
Kumato tomato
10 g
Pistachio nuts
50 g
Coppa di Parma
40 g
Arugula & lamb's lettuce
40 g
Green pesto
1 piece
Lemon
to taste
Salt and pepper
½ tablespoon
Balsamic vinegar
1 tablespoon
Extra virgin olive oil
De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.
Meng in een saladekom 1/2 el olijfolie met de zwarte balsamico en citroensap naar smaak. Voeg de slamix toe. Meng door de dressing en breng op smaak met peper en zout.
Verhit een koekenpan, zonder olie, op hoog vuur en rooster de pistachenoten goudbruin. Haal uit de pan en bewaar apart.
Verdeel de plakken tomaat over platte borden. Leg een handje slamix in het midden van de borden en leg een hele bol burrata op ieder bordje. Scheur de Coppa di Parma in stukken en gebruik samen met de pistachenoten als garnering. Besprenkel met de pesto en de citroenrasp.