Calorie Smart & Quick (25 min) & Veggie - No Meatreplacer - Potato - German - use EID: sauerkraut
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Calorie Smart & Quick (25 min) & Veggie - No Meatreplacer - Potato - German - use EID: sauerkraut

with fresh potatoes

Allergenen :
Mosterd
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

200 gram

Aardappelen

½ stuk(s)

Appel

75 gram

Wittekool en wortel

½ stuk(s)

Ui

75 gram

Zuurkool

½ zakje(s)

Geel mosterdzaad

(Bevat Mosterd)

60 gram

Witte grillkaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

1.5 tl

Gerookt paprikapoeder

2.5 gram

Verse dille

(Kan bevatten Selderij)

2.5 gram

Verse bieslook

(Kan bevatten Selderij)

Zelf toevoegen

1 el

Zonnebloemolie

naar smaak

Peper en zout

½ el

[Plantaardige] mayonaise

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2624 kJ
Energie (kcal)627 kcal
Vetten34.7 g
waarvan verzadigd15.4 g
Koolhydraten52.8 g
waarvan suikers14.2 g
Vezels14 g
Eiwitten22.3 g
Zout3.4 g

Benodigdheden

Kleine kom
Hapjespan met deksel
Kom

Instructies

1
  • Finely chop the onion.
  • Wash the baby potatoes and cut into quarters. Heat a drizzle of sunflower oil in a lidded deep frying pan and fry the baby potatoes and onion for 10 minutes over medium heat, covered. Remove the lid and continue frying for a further 2 minutes, tossing regularly. Season with salt and pepper.
  • Weigh and dice the cheese. In a small bowl mix the halloumi with the smoked paprika. 
2
  • Grate the apple. In a bowl, mix the mayonnaise and apple with the sauerkraut and slaw mix. Season to taste with salt and pepper.
  • Heat a drizzle of sunflower oil in a clean non-stick frying pan over medium-high heat and fry the cheese for 2 – 3 minutes or until crispy.
3
  • In the meantime chop the fresh herbs while keeping them separate.
  • Mix the dill with the potatoes and add the mustard seed.
  • Mix the chives with sauerkraut salad. 
4
  • Serve the potatoes with the sauerkraut salad on the side, top with the crispy cheese cubes.