Champignon-omelet
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Champignon-omelet

Champignon-omelet

met verse bladpeterselie

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

¼ stuk(s)

Ui

15 gram

Champignons

2.5 gram

Verse bladpeterselie

(Kan bevatten Selderij)

1 stuk(s)

Ei

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

el

Olijfolie

1

[Plantaardige] melk

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)79 kcal
Energie (kJ)330 kJ
Vetten6.5 g
waarvan verzadigd1.1 g
Koolhydraten3.1 g
waarvan suikers1.2 g
Vezels0.8 g
Eiwitten1.6 g
Zout0 g

Instructies

1

Snipper de rode ui (zie Tip). Snijd één champignon per persoon in blokjes van ongeveer een 1/2 cm. Snijd de takjes en de blaadjes van de bladpeterselie grof.

Tip: Houd je rode ui over? Bak deze aan tafel en gebruik als topping bij je hamburger.

2

Klop met een garde de eieren met de melk los in een kom. Meng de gesnipperde rode ui, de blokjes champignon en de bladpeterselie erdoor.

3

Serveer het eimengsel op tafel. Verhit de boter of olijfolie in je pannetje, schenk er een beetje van het mengsel in en bak een omelet. Breng op smaak met peper en zout.