Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
¼ stuk(s)
Ui
15 gram
Champignons
2.5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten Selderij)
1 stuk(s)
Ei
naar smaak
Peper en zout
el
Olijfolie
1
[Plantaardige] melk
Snipper de rode ui (zie Tip). Snijd één champignon per persoon in blokjes van ongeveer een 1/2 cm. Snijd de takjes en de blaadjes van de bladpeterselie grof.
Tip: Houd je rode ui over? Bak deze aan tafel en gebruik als topping bij je hamburger.
Klop met een garde de eieren met de melk los in een kom. Meng de gesnipperde rode ui, de blokjes champignon en de bladpeterselie erdoor.
Serveer het eimengsel op tafel. Verhit de boter of olijfolie in je pannetje, schenk er een beetje van het mengsel in en bak een omelet. Breng op smaak met peper en zout.