Champignon-omelet
Champignon-omelet

Champignon-omelet

met verse bladpeterselie

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

¼ piece

Red onion

15 g

Mushrooms

2.5 g

Fresh flat leaf parsley

(May be present Celery)

1 piece

Egg

Not included in your delivery

to taste

Salt and pepper

tablespoon

Olive oil

1

[Plant-based] milk

Nutrition Values

Calories79 kcal
Energy (kJ)330 kJ
Fat6.5 g
Saturated Fat1.1 g
Carbohydrate3.1 g
Sugar1.2 g
Dietary Fiber0.8 g
Protein1.6 g
Salt0 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

Snipper de rode ui (zie Tip). Snijd één champignon per persoon in blokjes van ongeveer een 1/2 cm. Snijd de takjes en de blaadjes van de bladpeterselie grof.

Tip: Houd je rode ui over? Bak deze aan tafel en gebruik als topping bij je hamburger.

2

Klop met een garde de eieren met de melk los in een kom. Meng de gesnipperde rode ui, de blokjes champignon en de bladpeterselie erdoor.

3

Serveer het eimengsel op tafel. Verhit de boter of olijfolie in je pannetje, schenk er een beetje van het mengsel in en bak een omelet. Breng op smaak met peper en zout.