Passata di pomodoro is gemaakt van verse, rijpe tomaten die gekookt en vervolgens gezeefd worden. Het is de perfecte basis voor pasta- of pizzasauzen.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Aubergine
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ bol(len)
Burrata
(Bevat Melk (inclusief lactose))
50 gram
Passata
¼ zakje(s)
Italiaanse kruiden
1 stuk(s)
Naanbrood
(Bevat Melk (inclusief lactose), Gluten, Tarwe)
20 gram
Rucola
10 ml
Basilicumcrème
1 stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
25 gram
Geraspte oude Goudse kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
¼ el
Extra vierge olijfolie
½ el
Olijfolie
1 tl
Witte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout
Tip: Heb je meer groenten dan op de naanpizza passen? Snijd deze dan klein en voeg ze in de volgende stap toe aan de salade.