Ciabatta met roerei
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ciabatta met roerei

Ciabatta met roerei

met paprika en rucolacress

Goedemorgen!

Allergenen :
Eieren
Melk (inclusief lactose)
Gluten
Soja
Mosterd

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

4 stuk(s)

Ei

(Bevat Eieren)

50 ml

Halfvolle melk

(Bevat Melk (inclusief lactose))

1 stuk(s)

Rode paprika

2 stuk(s)

Bruine ciabatta

(Bevat Gluten, Soja, Melk (inclusief lactose))

2 el

Rucolacress

(Bevat Mosterd)

1 el

Roomboter

(Bevat Melk (inclusief lactose))

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1684 kJ
Energie (kcal)403 kcal
Vetten19 g
waarvan verzadigd8 g
Koolhydraten37 g
waarvan suikers6.4 g
Vezels5 g
Eiwitten18 g
Zout1.2 g

Benodigdheden

Koekenpan

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2

Kluts in een kom de eieren met een scheutje melk. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de paprika in blokjes en voeg toe aan het eimengsel.

3

Bak de bruine ciabatta’s 6 – 8 minuten in de oven.

4

Verhit de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg het eimengsel toe en bak al roerend 2 – 3 minuten, of totdat het ei gestold is.

5

Snijd de ciabatta’s open en verdeel over de borden. Beleg de ciabatta’s met het roerei. Knip de rucolacress af en garneer de broodjes ermee.