Ciabatta met roerei
Ciabatta met roerei

Ciabatta met roerei

met paprika en rucolacress

Goedemorgen!

Allergens:
Egg
Milk
Gluten
Soy
Mustard

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time10 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

4 unit

Ei

(Contains Egg)

50 milliliters

Halfvolle melk

(Contains Milk)

1 unit

Rode paprika

2 unit

Bruine ciabatta

(Contains Gluten, Soy, Milk)

2 tablespoon

Rucolacress

(Contains Mustard)

1 tablespoon

Roomboter

(Contains Milk)

Nutrition Values

Energy (kJ)1684 kJ
Calories403 kcal
Fat19 g
Saturated Fat8 g
Carbohydrate37 g
Sugar6.4 g
Dietary Fiber5 g
Protein18 g
Salt1.2 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Tall-Sided Pan

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2

Kluts in een kom de eieren met een scheutje melk. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de paprika in blokjes en voeg toe aan het eimengsel.

3

Bak de bruine ciabatta’s 6 – 8 minuten in de oven.

4

Verhit de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg het eimengsel toe en bak al roerend 2 – 3 minuten, of totdat het ei gestold is.

5

Snijd de ciabatta’s open en verdeel over de borden. Beleg de ciabatta’s met het roerei. Knip de rucolacress af en garneer de broodjes ermee.