.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
4 stuk(s)
Ei
50 ml
Biologische halfvolle melk
1 stuk(s)
Paprika
2 stuk(s)
Bruin tarwebroodje
15 gram
Rucolacress
naar smaak
Peper en zout
1 el
[Plantaardige] roomboter
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Kluts in een kom de eieren met een scheutje melk. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de paprika in blokjes en voeg toe aan het eimengsel.
Bak de bruine ciabatta’s 6 – 8 minuten in de oven.
Verhit de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg het eimengsel toe en bak al roerend 2 – 3 minuten, of totdat het ei gestold is.
Snijd de ciabatta’s open en verdeel over de borden. Beleg de ciabatta’s met het roerei. Knip de rucolacress af en garneer de broodjes ermee.