Ciabatta met roerei
Ciabatta met roerei

Ciabatta met roerei

met paprika en rucolacress

.

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

4 piece

Egg

50 milliliters

Organic semi-skimmed milk

1 piece

Bell pepper

2 piece

Wholewheat bread roll

15 g

Arugula cress

Not included in your delivery

to taste

Salt and pepper

1 tablespoon

[Plant-based] butter

Nutrition Values

Energy (kJ)1760 kJ
Calories421 kcal
Fat20 g
Saturated Fat8 g
Carbohydrate33 g
Sugar3 g
Dietary Fiber6.5 g
Protein24 g
Salt1 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl
Tall-Sided Pan

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2

Kluts in een kom de eieren met een scheutje melk. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de paprika in blokjes en voeg toe aan het eimengsel.

3

Bak de bruine ciabatta’s 6 – 8 minuten in de oven.

4

Verhit de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg het eimengsel toe en bak al roerend 2 – 3 minuten, of totdat het ei gestold is.

5

Snijd de ciabatta’s open en verdeel over de borden. Beleg de ciabatta’s met het roerei. Knip de rucolacress af en garneer de broodjes ermee.