Met dit recept zet je binnen een handomdraai een compleet ontbijt op tafel - en dat met 7 ingrediënten!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
4 stuk(s)
Maanzaadbroodje
4 stuk(s)
Ei
4 plak(ken)
Achterham
1 stuk(s)
Peer
200 gram
Biologische halfvolle yoghurt
50 gram
Muesli
6 stuk(s)
Handsinaasappel
1
[Plantaardige] melk
naar smaak
Peper en zout
½ el
Olijfolie
Verwarm de oven voor op 210 graden. Verwijder het klokhuis van de peer en snijd de peer in plakken.
Kluts de eieren in een kom met een scheutje melk. Breng op smaak met peper en zout. Bak de kaiserbroodjes 6 - 8 minuten in de voorverwarmde oven.
Verhit ondertussen de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg het eimengsel toe aan de pan en roerbak 2 – 3 minuten, of totdat het ei gestold is. Pers ondertussen de sinaasappelen uit.
Verdeel de kaiserbroodjes over de borden. Leg de achterham en het roerei ernaast. Verdeel de yoghurt over twee kommen, bestrooi met de muesli en leg de plakken peer erbovenop (zie Tip). Serveer het versgeperste sinaasappelsap erbij.
Tip: Houd je van zoet? Voeg eventueel wat honing toe naar smaak.