Continental breakfast in 10 minuten
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Continental breakfast in 10 minuten

met kaiserbroodjes, roerei, ham, yoghurt en sinaasappelsap

Met dit recept zet je binnen een handomdraai een compleet ontbijt op tafel - en dat met 7 ingrediënten!

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

4 stuk(s)

Maanzaadbroodje

4 stuk(s)

Ei

4 plak(ken)

Achterham

1 stuk(s)

Peer

200 gram

Biologische halfvolle yoghurt

50 gram

Muesli

6 stuk(s)

Handsinaasappel

Zelf toevoegen

1

[Plantaardige] melk

naar smaak

Peper en zout

½ el

Olijfolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3723 kJ
Energie (kcal)890 kcal
Vetten28.1 g
waarvan verzadigd6.6 g
Koolhydraten140.2 g
waarvan suikers64.7 g
Vezels19 g
Eiwitten37.7 g
Zout2.1 g

Benodigdheden

Kom
Koekenpan

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 210 graden. Verwijder het klokhuis van de peer en snijd de peer in plakken.

2

Kluts de eieren in een kom met een scheutje melk. Breng op smaak met peper en zout. Bak de kaiserbroodjes 6 - 8 minuten in de voorverwarmde oven.

3

Verhit ondertussen de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg het eimengsel toe aan de pan en roerbak 2 – 3 minuten, of totdat het ei gestold is. Pers ondertussen de sinaasappelen uit.

4

Verdeel de kaiserbroodjes over de borden. Leg de achterham en het roerei ernaast. Verdeel de yoghurt over twee kommen, bestrooi met de muesli en leg de plakken peer erbovenop (zie Tip). Serveer het versgeperste sinaasappelsap erbij.

Tip: Houd je van zoet? Voeg eventueel wat honing toe naar smaak.