Continental breakfast in 10 minuten

Continental breakfast in 10 minuten

met kaiserbroodjes, roerei, ham, yoghurt en sinaasappelsap

Met dit recept zet je binnen een handomdraai een compleet ontbijt op tafel - en dat met 7 ingrediënten!

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time10 minutes
Cooking Time5 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

4 piece

Poppyseed roll

4 piece

Egg

4 slice

Ham

1 piece

Pear

200 g

Organic low-fat yogurt

50 g

Muesli

6 piece

Easy peel orange

Not included in your delivery

1

[Plant-based] milk

to taste

Salt and pepper

½ tablespoon

Olive oil

Nutrition Values

Energy (kJ)3723 kJ
Calories890 kcal
Fat28.1 g
Saturated Fat6.6 g
Carbohydrate140.2 g
Sugar64.7 g
Dietary Fiber19 g
Protein37.7 g
Salt2.1 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl
Tall-Sided Pan

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 210 graden. Verwijder het klokhuis van de peer en snijd de peer in plakken.

2

Kluts de eieren in een kom met een scheutje melk. Breng op smaak met peper en zout. Bak de kaiserbroodjes 6 - 8 minuten in de voorverwarmde oven.

3

Verhit ondertussen de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg het eimengsel toe aan de pan en roerbak 2 – 3 minuten, of totdat het ei gestold is. Pers ondertussen de sinaasappelen uit.

4

Verdeel de kaiserbroodjes over de borden. Leg de achterham en het roerei ernaast. Verdeel de yoghurt over twee kommen, bestrooi met de muesli en leg de plakken peer erbovenop (zie Tip). Serveer het versgeperste sinaasappelsap erbij.

Tip: Houd je van zoet? Voeg eventueel wat honing toe naar smaak.