In dit recept leer je Chinese bosui-pannenkoekjes, oftewel 'Cong You Bing' maken. Je maakt het deeg van slechts 4 ingrediënten, namelijk bloem, water, olie en bosui. Door het deeg op een bepaalde manier te vormen krijg je een knapperig en smaakvol resultaat. Heerlijk als snack, maar in dit gerecht vul je ze met groenten.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
85 gram
Tarwebloem
(Bevat Tarwe Kan bevatten Gluten)
½ stuk(s)
Aubergine
100 gram
Oesterzwammen
⅓ bosje(s)
Bosui
½ zakje(s)
Koreaanse kruidenmix
(Bevat Tarwe, Sesamzaad, Soja)
½ stuk(s)
[Mini-]komkommer
1 stuk(s)
Wortel
½ zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat Soja, Tarwe)
5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten Selderij)
¼ stuk(s)
Limoen
45 ml
Water
1 el
Olijfolie
1.5 el
[Plantaardige] mayonaise
½ el
Wittewijnazijn
½ tl
Suiker
1 tl
[Zoutarme] sojasaus
60 ml
Zonnebloemolie
Tip: you will shallow-fry the pancakes, so make sure the base of the pan is generously covered in oil.
Health tip: this recipe is high in calories. If you're watching your calorie intake, serve just three scallion pancakes per person and save the rest for tomorrow.