Cooking Techniques - Homemade mayonnaise - Open PTN
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Cooking Techniques - Homemade mayonnaise - Open PTN

with fries and classic salad

Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Vis

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd35 minuten
oventijd35 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

100 ml

Biologische halfvolle melk

(Bevat Melk (inclusief lactose))

200 gram

Aardappelen

1 stuk(s)

Koolvis

(Bevat Vis)

½ stuk(s)

Ui

5 gram

Verse bladpeterselie en bieslook

1 stuk(s)

Tomaat

1 stuk(s)

Little gem

1.5 tl

Paprikapoeder

Zelf toevoegen

25 ml

Zonnebloemolie

2 el

Zonnebloemolie

¼ tl

Wittewijnazijn

2.5 el

Bloem

1 el

Extra vierge olijfolie

1 naar smaak

Mosterd

½ tl

Honing [of plantaardig alternatief]

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3643 kJ
Energie (kcal)871 kcal
Vetten52.9 g
waarvan verzadigd7.6 g
Koolhydraten66.5 g
waarvan suikers11.2 g
Vezels11.8 g
Eiwitten32.6 g
Zout0.6 g

Instructies

1
2
3
4
5
6