Creative session - kale
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Labels:
Veggie
Allergenen :
Selderij
•Mosterd
•Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd35 minuten
oventijd25 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

50 gram

Rode splitlinzen

(Kan bevatten Gluten)

1 stuk(s)

Tomaat

½ stuk(s)

Ui

½ zakje(s)

Kerriepoeder

(Bevat Selderij, Mosterd)

¼ stuk(s)

Handsinaasappel

1 stuk(s)

Knoflookteen

75 gram

Gesneden boerenkool

(Kan bevatten Selderij)

½ zakje(s)

Geel mosterdzaad

(Bevat Mosterd)

100 gram

Witte grillkaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

5 gram

Gemberpuree

Zelf toevoegen

150 ml

Zoutarme groentebouillon

1 el

Zonnebloemolie

30 ml

Water voor saus

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2884 kJ
Energie (kcal)689 kcal
Vetten39.3 g
waarvan verzadigd23.5 g
Koolhydraten37.7 g
waarvan suikers10.1 g
Vezels19.6 g
Eiwitten39.3 g
Zout3.7 g

Instructies

1
2
3
4
5
6