Er zijn geen wijzigingen in de stappen en ingrediënten van dit recept ten opzichte van de informatie in jouw box.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
2 stuk(s)
Ei
(Bevat Eieren)
2 stuk(s)
Meergranencroissant met belegen kaas, gekookt ei en tuinkers
(Bevat Gluten, Eieren, Soja, Melk (inclusief lactose), Sesamzaad Kan bevatten Noten, Lupine)
2 stuk(s)
Belegen kaasplakken
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1 el
Tuinkers
1 el
Roomboter
(Bevat Melk (inclusief lactose))
Verwarm de oven voor op 210 graden.
Zorg dat de eieren net onder water staan in een steelpan met deksel. Breng afgedekt aan de kook en kook de eieren in 6 minuten hard. Spoel onder koud water.
Bak de croissants 8 minuten in de oven. Pel het ei en snijd in plakken.
Snijd de croissant open en besmeer met de roomboter. Beleg met de belegen kaas en het ei en garneer met de tuinkers.