Croissant

Croissant

met belegen kaas, gekookt ei en tuinkers

Er zijn geen wijzigingen in de stappen en ingrediënten van dit recept ten opzichte van de informatie in jouw box.

Allergens:
Egg
Gluten
Soy
Milk
Sesame

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time10 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

2 unit

Ei

(Contains Egg)

2 unit

Meergranencroissant met belegen kaas, gekookt ei en tuinkers

(Contains Gluten, Egg, Soy, Milk, Sesame May be present Tree nuts, Lupin)

2 unit

Belegen kaasplakken

(Contains Milk)

1 tablespoon

Tuinkers

1 tablespoon

Roomboter

(Contains Milk)

Nutrition Values

Energy (kJ)2138 kJ
Calories511 kcal
Fat37 g
Saturated Fat18.2 g
Carbohydrate24 g
Sugar2.5 g
Dietary Fiber2 g
Protein20 g
Salt1.3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Saucepan

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 210 graden.

2

Zorg dat de eieren net onder water staan in een steelpan met deksel. Breng afgedekt aan de kook en kook de eieren in 6 minuten hard. Spoel onder koud water.

3

Bak de croissants 8 minuten in de oven. Pel het ei en snijd in plakken.

4

Snijd de croissant open en besmeer met de roomboter. Beleg met de belegen kaas en het ei en garneer met de tuinkers.