topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Croissant

Croissant

met een gekookt eitje

.

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld
sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1778 kJ
Energie (kcal)425 kcal
Vetten27 g
waarvan verzadigd10 g
Koolhydraten24 g
waarvan suikers3 g
Vezels2 g
Eiwitten20 g
Zout1 g

Benodigdheden

Steelpan

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 180 graden.

2

Zorg dat de eieren net onder water staan in een steelpan met deksel. Breng afgedekt aan de kook en kook de eieren in 6 – 8 minuten hard. Laat schrikken onder koud water.

3

Bak de croissants 5 minuten in de oven.

4

Snijd de croissants open en besmeer met roomboter en bosbessenjam. Serveer met het gekookte ei. Breng op smaak met peper en zout.