Croissant

Croissant

met een gekookt eitje

.

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyMedium

Nutrition Values

Energy (kJ)1778 kJ
Calories425 kcal
Fat27 g
Saturated Fat10 g
Carbohydrate24 g
Sugar3 g
Dietary Fiber2 g
Protein20 g
Salt1 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Saucepan

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 180 graden.

2

Zorg dat de eieren net onder water staan in een steelpan met deksel. Breng afgedekt aan de kook en kook de eieren in 6 – 8 minuten hard. Laat schrikken onder koud water.

3

Bak de croissants 5 minuten in de oven.

4

Snijd de croissants open en besmeer met roomboter en bosbessenjam. Serveer met het gekookte ei. Breng op smaak met peper en zout.