Croissant met belegen kaas, gekookt ei en tuinkers
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Croissant met belegen kaas, gekookt ei en tuinkers

Croissant met belegen kaas, gekookt ei en tuinkers

met belegen kaas, gekookt ei en tuinkers

.

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Ei

2 stuk(s)

Croissant

2 plak(ken)

Belegen-kaasplakken

10 gram

Tuinkers

Zelf toevoegen

1 el

[Plantaardige] roomboter

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)518 kcal
Energie (kJ)2169 kJ
Vetten37 g
waarvan verzadigd18 g
Koolhydraten24 g
waarvan suikers3 g
Vezels1.7 g
Eiwitten21 g
Zout1 g

Benodigdheden

Steelpan met deksel
Steelpan met deksel

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 210 graden.

2

Zorg dat de eieren net onder water staan in een steelpan met deksel. Breng afgedekt aan de kook en kook de eieren in 6 minuten hard. Spoel onder koud water.

3

Bak de croissants 8 minuten in de oven. Pel het ei en snijd in plakken.

4

Snijd de croissant open en besmeer met de roomboter. Beleg met de belegen kaas en het ei en garneer met de tuinkers.