Croissant met belegen kaas, gekookt ei en tuinkers
Croissant met belegen kaas, gekookt ei en tuinkers

Croissant met belegen kaas, gekookt ei en tuinkers

met belegen kaas, gekookt ei en tuinkers

.

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

2 piece

Egg

2 piece

Croissant

2 slice

Mature cheese slices

10 g

Cress

Not included in your delivery

1 tablespoon

[Plant-based] butter

Nutrition Values

Calories518 kcal
Energy (kJ)2169 kJ
Fat37 g
Saturated Fat18 g
Carbohydrate24 g
Sugar3 g
Dietary Fiber1.7 g
Protein21 g
Salt1 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Lidded saucepan
Lidded saucepan

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 210 graden.

2

Zorg dat de eieren net onder water staan in een steelpan met deksel. Breng afgedekt aan de kook en kook de eieren in 6 minuten hard. Spoel onder koud water.

3

Bak de croissants 8 minuten in de oven. Pel het ei en snijd in plakken.

4

Snijd de croissant open en besmeer met de roomboter. Beleg met de belegen kaas en het ei en garneer met de tuinkers.